tiistai 19. maaliskuuta 2013

Tiistai ja muutama Ikea ostos

Aamulla kiiruhdettiin lasten kans mun hampilääkärikäynnille, siitä suunnattiin sitten mummulaan siksi aikaa, kunnes alkoi esikoisen kerho. Kerhossa olikin tänään kuvaus :) ..melkein tuli äitille tippa linssiin, kun oikein mietiin, että meidän esikoinen on jo niin iso, että niitä kuvia ei otakkaan enää vain äiti, vaan joka vuosi oikea kuvaaja ja ne kuvathan onkin ihan yli tärkeitä!!
Mutta tosiaan, kun poju oli viety kerhoon, käytiin tyttöjen kans kaupas, tultiin nopsaa kotiin, leivottiin mokkapaloja ja siivoiltiin.
Neljältä tulikin Vinyyliverhous edustaja, joka tekee tarjouksen meille ensi viikon tiistaihin mennes. Nythän tässä meidän 60-luvun lopussa rakennetussa talossa on hirveen kaunis mineriittiverhous :D
Eli siis kesällä olisikin tarkoitus tehä ulkovuori remppa ja terassi, mutta noista lisää sitten kun ovat ajankohtaisempia.

Ikea reissukin meni erinomaisesti!!
Matkat taittui mukavasti höpötellen kaiken maailman asioista ystävän kans :)
Kyllä siis teki terää!!
Mitään suurempaa ei käteen jäänyt kuin lamppu olkkariin. Muuten tulikin ostettua kaikkea "krääsää", tyynyjä, viltin, lastenhuoneeseen pöytä, tuolit ja taulu, kynttilöitä, kippoja yms.. :)

Kyllä useammin pitääs tehä tuommoisia reissuja, äitin vapaapäiviä ;)

















5 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Kyllä ne äitien vapaapäivät vain kummasti aina piristää:)ja yleensä tulevat aivan tarpeeseen. itelläkin tarkoitus suunnata viikonloppuna ikeaan.

Suvi kirjoitti...

Kyllä :)
Mä olen erittäin harvoin käynyt missään reilun neljän vuoden aikana, nyt kyllä pitäisi ottaa tavaksi!
Ja vaikka tuo meijän nuorimmainenkin on tissillä vielä (syö kyllä ruokaa, mutta ei korvikkeita, eikä oikein pullosta varsinkaan), niin hyvin heillä oli täällä kotona mennyt, tais äitillä olla tukalammat oltavat ;D

Mukavaa shoppailua sinulle Aino :)

S kirjoitti...

Miten siistiä ja puhdasta teillä onkaan!! Mä kattelin kuvia, joissa lapset on pienempiä, niin on meillä vaan ollut ihan kaamean sotkuista! :D Ja teillä on vielä 3 siellä, senkin superäiti! Hyvä kun sait omaa aikaa, onhan se tärkeää välillä hengähtää, että jaksaa saa taas olla paras versio itsestään, heh :) Vaikka miten se aina unohtuukin se oman ajan otto, ja jotenkin ei "raaski"?? Sit vasta herää siihen kun on ihan piipussa jo, höh! Ihanaa kevättä teidän kauniiseen kotiin! ♥

SatuKoo kirjoitti...

Ooh, toi ihanuus. Olen miettinyt parin vuoden ajan tota samaista lamppua meidänkin olkkariin mutta mies on aina lytännyt hankinnan, ehkäpä vielä ;D

Suvi kirjoitti...

S, hihhii :D kyllä tännekin välillä kunnon pommi iskee, mut aika nopeesti se on siivottu pois, kun vain sen pään ottaa ;) lastenhuone on todella usein melkoinen kaatopaikka, paljon he kyllä siell touhuavatkin, enää ei pahemmin (onneksi) lelut kantaudu olkkariin, paitsi Helmin lelut. Joskus tuodaan eteisaulaan legot tms, on Helmi paremmas valvonnas ;)

Mä kyllä otan omaa aikaa ihan liian harvoin. Miehen kanssa yhteisestä ajasta puhumattakaan..
Mut tosiaankin se, että ei niin raaski minnekkään lähteä, tai jos lähtee, niin tahtoo lapset mukaan :D
Jos sitten vanhoilla päivillä ;D

Ihanaa kevättä S teidänkin super kauniiseen kotiin <3


SatuMaria, suosittelen hakeen tuon lampun, on se kyllä kivan näköinen :)
Hih, ja meillä tää sisustus menee niin, että minä päätän ja hommaan mitä tänne tahdon, miehelle sopii mikä tahansa :D oli kiva tehä remppakin, kun ei tarvinnut ollenkaan keskustella omista mieltymyksistä ja päättää kumpi parempi, vaan sain tästä sen näköisen kun itse halusin :)